BREAKING BAD S05E14 HDTV X264 ENGLISH SUBTITLES

Please see my settings in attachment. There are a few things i can see from your output that stand out to me: As you pointed out, it seems to just be associated with Addi7ed subs. Traceback most recent call last: Does this happen with other subs too? Select all Thu Feb 18 Everything is working fine except Subliminal. Or only The Flash?

Select all Thu Feb 18 You always find the most convoluted issues! Thanks for passing along the info. I’ve never really put to off since the script is on. If there is no pattern to the strangeness, it’s tough cookie to crack. Does this happen with other subs too? Everything is working fine except Subliminal.

You are by far the best tester I know! You’ll see that the file you’re inquiring about being processed with respect to what you shared is Filtered: As you have recommend not to change it unless necessary.

Breaking Bad S05e14 p Hdtv Ximmerse Subtitles Free | lawnfasnioroseaf

I’m curious what order you’re processing your subtitles when you retrieve a video? Subtitlfs always find the most convoluted issues!

Don’t expect a solution for a bit; but i’ll do subtiles best, that’s a promise. I’ll need time with this one because it’s not my scripts problem; it’s another problem with the Subliminal Core tool my script wraps. Everything is working fine except Subliminal. Worst case, I’ll just have to add more debugging logs and send you a private copy of the script so i narrow bqd why your video times aren’t being updated.

No registered users and 1 guest. If you don’t have wnglish year identified in ‘The Flash’ content ie ‘ The Flash ‘it can get mixed up with the earlier release of it. I have some good ideas how to work around this such as caching their website locally on my end just the section with the issuebut this alone is going to take even more time. Thanks for helping me to clarify I did the right thing l2g. Thanks for passing along the info.

  NOURIN EPISODE 1 ANIMEPREMIUM

Select all Thu Feb 18 If you have the language file en.

Maxage variable is on Have it run ‘before’ VideoSort presumably this is what you’re using? Most other releases don’t have this problem because they don’t share release names with one from the past. Perhaps it might be better to PM me your results so we don’t spam people here in this forum.

I’m getting a lot of errors that seem to be related to python.

NZBGet : [PP-Script / Scan-Script] Automatically Fetch Subtitles – Page 26

Or only The Flash? Addi7ed is really hard to test with because after I query them 10 times or so experimenting with different optionsi get blocked for suhtitles few hours. Select all python Subliminal. Is it possible i have two different copies at the same time maybe? I’ve managed to scan the entire library and it picked up subs accordingly using this code.

Otherwise, your configuration looks great; I can’t seem to reproduce your issue either, but I’ll take another stab at it. So in this case, Subliminal is not auto downloading subs according as UpdateTimestamp is Yes. Whenever I downloaded any series or movies, I will always have this “Subliminal: Questions not related to a specific script should be posted in Support forum.

Who is online Users browsing this forum: I haven’t touched how subs are handled in this last release; so this bug you found will most likely be present in the previous releases too. I’ve included the debug log for info. Did a soft restart and “subliminal” appeared in settings.

  HARAZAT TSHNAMI 202 EPISODE

I tried both 0. As you pointed out, it seems to just be associated with Addi7ed subs. Based on the paths in the logs it looks as if python is installed through the NAS plugin system as well. Wu- Blu-ray p AC3 H I’ve never really put to off since the script is on. Traceback most recent call last: Can you try changing the order in which Subliminal is ran? I can SSH into it and have some basic knowledge about terminal commands but that’s about it What version of python should i have installed to make it work?

I feel guilty posting so many times to these threads and bumping it to the top. But I’m open to any suggestions you or anyone else has too!

Forum rules Please keep the forum clean – one topic per script. In the meantime, just try my suggestion and report back. If there is no pattern to the strangeness, it’s tough cookie to crack.

It may be failing to update the timestamp simply because it can’t find the video itself also the same reason you’re not getting subs. Also in the VideoSort configuration, you’ll need to add.

There are a few things i can see from your output that stand out to me: Not at all familiar with linux based systems, which i think this NAS is?

In my settings, UpdateTimestamp is always put to Yes. Does this happen with other subs too?